ERIK SKOGLUND
FÖDD 1970

Hans inriktning var solklar i mitten av 80-talet, då Erik började sin lysande karriär på Enskede gårds gymnasium. 2 år på den trätekniska utbildningen banade vägen för framtiden.

1987 började han att arbeta som möbelsnickare på ett snickeri, där han kom att stanna i hela 23 år. Under denna tid arbetade han ofta med att rita och snickra inredningar för stora klädmärken. Dessa butiker var belägna över hela världen och berörde allt från mindre butiker till stora konceptbutiker. Erik fick också chansen vid ett flertal tillfällen, att arbeta ihop med olika arkitekter. Tillsammans tog de fram exklusiva och unika inredningar till både privatpersoner och företagskunder.

När Erik slutar arbetet för dagen, åker han hem till den förtjusande sambon Johanna och barnen i härliga Hornstull. Då vacker natur ligger Erik varmt om hjärtat, har han sett till att ordna sig en fantastisk tomt. Allt från växthus till planteringar (där han lärt sig alla växters namn på latin) samt ett utomhuskök, kan beskådas på baksidan. De få gånger Erik har lite egentid, ser han gärna till att åka på en fisketur. Får han lägga in sitt veto när det kommer till arbetsrelaterade festligheter, föreslår han glatt en fisketur. Vill barnen gå på Grönan, försöker Erik byta ut aktiviteten mot en fisketur.

SAMMANFATTNING
Glad snickare i sina bästa år, som värdesätter lojalitet och ett personligt samarbete, gärna med inslag av fiske.

Kontaktuppgifter

Mobiltelefon: 072-183 60 18
Epost: erik@tildaco.se