JAN WIKSAAS
FÖDD 1967

Janne föddes på Södermalm, samma år som Sverige gick över till högertrafik. Då han var en söderkis skedde utbildningen givetvis på Åsö gymnasium. Så efter fem långa år i skolbänken var han utbildad byggnadsingenjör. Efter gymnasiet väntade militärtjänstgöring och allt vad det innebär. Men så fort han var färdig med det, valde han även att utbilda sig till snickare.

I början av sin karriär arbetade Janne bland annat som byggansvarig och projektledare på Kungsborgs Fastigheter, men när efterfrågan av våningsrenoveringar växte, valde han att starta det egna företaget Wingårda Bygg. Han gjorde succé genom att renovera stora våningar runt om i Stockholms finare kvarter, vilket resulterade i att lyxinredningsfirman Clive Christian kontaktade Janne, när de skulle etablera sig i Norden. Under sin tid som egen företagare har han haft en nära relation med familjen Wallenberg och hjälpt dem med olika renoveringar. Magnus Härenstam, Stellan Skarsgård och HM’s Stefan Persson är andra kunder som går att finna i Jans mobiltelefon.

När Janne lämnar jobbet åker han hem till sin 1700-talsgård i Rönninge, där fru och två döttrar vanligtvis jazzar loss i köket. Hans stora intressen är att njuta av allt det goda livet har att erbjuda. Allt som är vackert får hans uppmärksamhet, miljöer, byggnader och vackra ting. Trivs bäst med många vänner i sin närhet, gärna på en hemlagad middag eller i skränig lokal med livemusik och dans på borden.

SAMMANFATTNING
Erfaren och ödmjuk projektledare, som även snickrar och som gärna har en vänskaplig relation till sina kunder.

Kontaktuppgifter

Mobiltelefon: 070-461 07 17
Epost: janne@tildaco.se